Gospelkoor Jizrahja

Workshops

Onze dirigent zet haar talenten niet alleen in bij Jizrahja, maar stelt ze ook graag in dienst van andere koren en bands.

Rebekka heeft als professional ruime ervaring in het geven van workshops. Bij deze workshops wordt onder haar inspirerende leiding één of meerdere dagdelen gewerkt aan het instuderen van een aantal gospelsongs. Kijk voor meer mogelijkheden ook op Rebekka haar eigen website: Rmusic.nl

Ook zijn er workshops met het gehele koor mogelijk waarbij er een miniconcert ingestudeerd wordt of waar er specifiek aandacht besteed wordt aan techniek, uitspraak, ritme, uitstraling of een mix van deze onderdelen. Afhankelijk van de groep ligt het accent de ene keer op techniek, de andere keer op beleving en weer een andere keer op bijvoorbeeld presentatie.

De workshop kan door min of meer geoefende zangers zoals een bestaand koor worden gedaan, maar ook door een ad-hoc samengesteld koor bijvoorbeeld tijdens een gemeentedag. Workshops worden altijd voor u op maat samengesteld. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met Rebekka op.

Instagram