Gospelkoor Jizrahja

Workshops

Home »  Workshops

workshop2Onder leiding van onze dirigent Rebekka de Jong wordt u een fantastische middag voorgeschoteld waarin u de beginselen van het zingen in een gospelkoor worden bijgebracht. Eventueel kunnen enkele koorzangers van Jizrahja tijdens de workshops meezingen om u te ondersteunen. U hoeft niet over veel ervaring of een heel groot zangtalent te beschikken om toch al een heel plezierige middag of avond te beleven!

Rebekka heeft als professional ruime ervaring in het geven van workshops. Bij deze workshops wordt onder haar inspirerende leiding één of meerdere dagdelen gewerkt aan het instuderen van een aantal gospelsongs. Kijk voor meer mogelijkheden ook op Rebekka haar eigen website: Rmusic.nl

Ook zijn er workshops met het gehele koor mogelijk waarbij er een miniconcert ingestudeerd wordt of waar er specifiek aandacht besteed wordt aan techniek, uitspraak, ritme, uitstraling of een mix van deze onderdelen. Afhankelijk van de groep ligt het accent de ene keer op techniek, de andere keer op beleving en weer een andere keer op bijvoorbeeld presentatie.

De workshop kan door min of meer geoefende zangers zoals een bestaand koor worden gedaan, maar ook door een ad-hoc samengesteld koor bijvoorbeeld tijdens een gemeentedag. Workshops worden altijd voor u op maat samengesteld. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met Rebekka op.