Gospelkoor Jizrahja

CD’s

Home »  Muziek »  CD’s

Onze laatste CD hoort bij het project Niet voor Niets. Deze CD werd opgenomen in de bekende Arnold Mühren Studios in Volendam waar ook artiesten zoals Marco Borsato, Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis en vele anderen opnamen. De CD hoorde bij ons evangelisatieproject Niet voor Niets waarbij we, met hulp van diverse kerken, 10.000 CD’s weg hebben gegeven.

 

 

Begin 2001 brachten we onze tweede CD Let’s Celebrate! uit. De CD werd opgenomen tijdens de theaterconcerten naar aanleiding van het 25 jarig jubileum. Het plezier van het koor en het enthousiasme van het publiek is duidelijk op deze CD te horen. De elf songs in een grote variatie aan stijlen geven een goede impressie van het toenmalige repertoire van Jizrahja. Met een bruisende live sfeer, een goed verstaanbaar koor en een swingend combo is deze CD een echt feest om naar te luisteren.

 

 

De eerste CD van Jizrahja, Shine Your Light, werd ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van Jizrahja uitgebracht. Deze CD is op lokatie opgenomen en was voor de meeste koorleden een eerste kennismaking met CD opnames. De CD die tijdens het 20 jarig jubileumconcert gepresenteerd werd, wordt tot op heden nog door veel trouwe fans gewaardeerd en beluisterd.