Gospelkoor Jizrahja

Steun ons

Home »  Steun ons

Helpt u ons ook mee om God’s blijde boodschap door te geven?

We genieten er van als we mogen zingen en spreken in diensten en bijeenkomsten. Het is geweldig om te horen en ervaren dat God ons  gebruikt om Zijn boodschap door te geven, mensen toe te rusten, op te bouwen en harten te raken.

Dit prachtige werk vraagt ook een investering in tijd, inzet en geld. We zijn gezegend met koorleden die hun tijd in dit koor stoppen, bestuursleden die zich inzetten om het koor goed te besturen, koorleden die hun talent gebruiken om ons geestelijk op te bouwen en toe te rusten, muzikanten die ons begeleiden, een gepassioneerde dirigent, technici die veel tijd in de opbouw van apparatuur en de logistiek steken etc. etc.

Om ons koor draaiend te houden, moeten we ieder jaar ook financieel rond komen en een begroting van zo’n 6.800,00 euro rond krijgen. Onze koorleden betalen daar zelf zo’n 35 procent van. Dat betekent dat we dan nog steeds een aanzienlijk deel anders moeten financieren. Dit doen we onder meer door een vergoeding voor de optredens te vragen waardoor er voor sommige gemeenten en organisaties een financiële drempel kan ontstaan.

Gelukkig hebben we verschillende donateurs die ons ook financieel steunen zodat we door kunnen gaan met wat wij het liefste doen: zingen, musiceren en getuigen van Gods oneindige liefde, gerechtigheid en trouw. Wanneer u ons ook structureel wilt steunen dan steunt u het werk dat wij mogen doen en helpt u daardoor ook mee aan het verspreiden van het evangelie door zang en muziek.

Daarom hebben we de vrijmoedigheid om u te vragen ons werk te steunen met een kleine maandelijkse bijdrage. Bijvoorbeeld: Met een bedrag van slechts 8 euro per maand draagt u al zo’n 2% aan onze jaarbegroting bij.

U kunt onderstaand formulier gebruiken om uw doorlopende machtiging af te geven aan onze penningmeester. U ontvangt per ommegaande een bevestiging per e-mail waarin u alle door u ingevulde gegevens vindt. Wilt u

Uw voor en achternaam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Uw IBAN rekeningnummer (verplicht)

Uw bijdrage per maand (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Ik ga er mee akkoord dat het door mij gekozen bedrag maandelijks van mijn rekening wordt afgeschreven.
Ja